Oké, a kép ronda, de a lényeg rajta van :)
Hozzávalók:
sárgarépa
fehérrépa
kis fej kelkáposzta
krumpli
hagyma
olaj
fűszerek: só, bors, pirospaprika, őrölt kömény, majoranna
tejföl
virsli
Olajon megpirítom a karikára vágott répákat (5-10p), hozzáadom a pirospaprikát, felöntöm vízzel.
Mehet bele a felvagdosott kelkáposzta, az egész hagyma és a fűszerek (15-25p).
Ha már majdnem kész, belerakom a kockára vágott krumplit, főzöm még 10 percig.
Behabarom a tejföllel (nem szoktam bele lisztet tenni), rottyantok rajta egyet, belekarikázom a virslit, és le is zárom. Nem jó szétfőzni benne a virslit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése